1000 euro lenen als zzp’er

Op zoek naar de juiste wijze van zakelijke financiering? 1000 euro lenen als zzp’er kun je op verschillende manieren regelen en is daardoor makkelijker dan je denkt!

1000 euro lenen als zzp’er

Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende leningen en lening aanbieders op de markt, dat het moeilijk is om de beste wijze van financiering voor jouw persoonlijke situatie te bepalen. Wanneer je voor advies gaat, wordt er vaak geen objectief advies gegeven, maar wordt alleen een bepaalde manier van lenen gepromoot. Daarom zetten we hieronder de verschillende soorten bedrijfsfinanciering op een rijtje en welke vorm van lenen in welke situatie uitkomst kan bieden.

Bij de bank 1000 euro lenen als zzp’er

De meest voorkomende vorm van lenen is een lening bij de bank. Echter moet je er rekening mee houden, dat als het gaat om het lenen van een klein bedrag zoals 1000 euro, je met veel (onnodige) controles te maken krijgt. Banken hanteren namelijk voor kleine leningen bijna dezelfde voorwaarden als voor grote leningen. Dus tenzij je als bedrijf al veel naamsbekendheid hebt of echt grote investeringen wil doen, is lenen bij de bank niet de meest aantrekkelijke vorm. Indien je toch bij de bank wil lenen kun je altijd het beste een afspraak maken om de plannen te bespreken. Zorg hierbij altijd dat je al je papierwerk, zoals een bedrijfsplan en je jaarverslag met jaarcijfers, op orde hebt.

Microkrediet voor 1000 euro lenen als zzp’er

Ook de overheid biedt leningen aan. Deze leningen worden vaak microkrediet genoemd. Deze microkredieten zijn speciaal in het leven geroepen voor ondernemers. Een microkrediet biedt jou daarmee een gemakkelijke wijze om je financiering te regelen, ook als starter of zzp’er. Het enige dat jij hoeft te doen is het presenteren van jouw ideeën en daarbij natuurlijk ook de nodige papieren. Gebaseerd op het verwachte succes van jouw ideeën wordt bepaald of je in aanmerking komt voor microfinanciering of niet. Ook de hoogte van de lening wordt dan bepaald, dit kan in sommige gevallen wel oplopen tot wat grotere bedragen.

Op internet 1000 euro lenen als zzp’er

Een manier van lenen die in opkomst is en zeker interessant wanneer je kleine bedragen wilt lenen, is het lenen van geld op internet. Een lening op internet maakt het voor jou mogelijk om vanuit huis binnen 5 minuten een lening af te sluiten, waarbij verplichte afspraken en papierwerk helemaal achterwege blijven. Het nadeel is dat jij slechts kleine bedragen kunt lenen met deze leningen. In sommige gevallen is deze manier van lenen dus een uitkomst, in andere gevallen zul je verder moeten zoeken of verschillende wijzen van lenen moeten combineren.

1000 euro lenen als zzp’er met crowdfunding

Crowdfunding is een nieuwe initiatief dat online via internet wordt geregeld. Je kunt je inschrijven voor crowdfunding op een website en mensen kunnen interesse hebben in jouw toekomstige product. Ze kunnen jou dan sponsoren door aan te geven dat ze een product van je willen afnemen indien jij je financiering rond hebt. Zodra je je streefbedrag hebt bereikt kun jij jouw ideeën verwezenlijken en aan de vraag van de consumenten voldoen. Fijne bijkomstigheid: jij bouwt meteen publiek en naamsbekendheid op!

1000 euro lenen als zzp’er is op verschillende wijzen. Je kunt ook nog denken aan lenen bij particulieren of een onderhandse lening afsluiten. Hierbij is het wel altijd belangrijk om goede afspraken te maken en zo geldproblemen in de toekomst te voorkomen. In ieder geval is het voor jou nu mogelijk om snel extra geld te regelen wanneer dat nodig is. Zeker een klein bedrag als 1000 euro is zeker te regelen als zzp’er!