Autolening met BKR ZZP

Heb jij een mooie auto gevonden, maar kun je deze als ondernemer nu niet betalen? Een autolening met BKR ZZP is niet onmogelijk! Als je nu de auto tegenkomt van je dromen en je hebt het geld niet bij elkaar, waarom zou je dan langer wachten? Een autolening is ook mogelijk en dan ben je direct eigenaar van de nieuwe wagen. Als je een ZZP’er bent met een BKR registratie op je naam wordt dit wel wat lastiger te bewerkstelligen, maar is het nog steeds niet onmogelijk. Een autolening met BKR kun je gewoon verkrijgen via het internet!

Autolening met BKR ZZP: dat kan

Een autolening met BKR ZZP is niet zo’n groot probleem als misschien gedacht wordt. Er zijn namelijk haast geen autoverkopers die jouw kredietwaardigheid mogen toetsen. Zolang je niet bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel ingeschreven staat als deelnemer, dan hebben zij geen recht om jouw gegevens in te kijken. Een auto kopen met een BKR registratie als je wat spaargeld achter de hand hebt, is daarom een minder groot probleem dan het in eerste opzicht klinkt. Een autolening met BKR ZZP is ook mogelijk. Er zijn op het internet diverse kredietverstrekkers actief die een auto willen financieren zonder een BKR toetsing toe te passen.

Autolening met BKR ZZP: de alternatieven

Wanneer een autolening met BKR ZZP jouw enige oplossing is, is het fijn om te weten dat dit kan. Natuurlijk is kopen de meest goedkope optie, dus het is handig om eerst na te gaan of je nergens een spaarrekening hebt of kunt lenen van familie en vrienden. Ook moet je bedenken dat er veel goede tweedehands auto’s op de markt zijn. Dit kost een stuk minder geld en als zelfstandig ondernemer ben je niet altijd even zeker over je inkomsten. Dit is fijner dan vast te zitten aan een maandelijkse aflossing, waarbij de kosten natuurlijk oplopen.Als dit geen optie is, is snel geld lenen voor ZZPers natuurlijk wel mogelijk.

Een autolening met BKR ZZP

Een andere mogelijkheid is om een zakelijk krediet aan te vragen. Bij verschillende online kredietaanbieders is een zakelijke lening met BKR gemakkelijk af te sluiten. Het kan namelijk zijn dat een auto een must is voor jouw bedrijf, en daarom bedrijfsfinanciering kan worden aangevraagd en gebruikt om een auto mee te betalen. Een zakelijk krediet met BKR is in dat geval misschien de oplossing. Een autolening met BKR ZZP is ook te vinden op het internet, alleen wordt er daar vaak moeilijker gedaan over een loonstrookbewijs. Bij het aanvragen van een zakelijke financiering is deze minder van belang omdat de kredietaanbieders ingesteld zijn op zelfstandig ondernemers. Als jij duidelijk kunt verantwoorden dat een auto nodig is voor de groei en de mogelijkheden van jouw bedrijf, is het mogelijk om een bedrijfslening  als autolening met BKR ZZP te gebruiken.

Advies bij autolening met BKR ZZP

Als je een autolening met BKR ZZP wil aanvragen voor het kopen van een nieuwe auto, bedenk dan wel of deze aankoop noodzakelijk is. Een autolening erbij als je tot de zelfstandigen behoort, is niet handig voor de vaste lasten. Toch bestaan er mogelijkheden om aan deze lening te komen, waarvan de makkelijkste weg is via de online kredietaanbieders die zich op het web bevinden.

Als jij dus een autolening met BKR ZZP wil, vind dan nu een lening bij de beste kredietaanbieder op het internet!