Bedrijfslening direct geld

Met een bedrijfslening direct geld lenen? Dat kan! Lees hier alles over de voorwaarden.

Bedrijfslening direct geld

Indien het voor jou als ondernemer noodzakelijk is om extra geld bij te lenen voor bijvoorbeeld een investering, is het interessant om te kijken naar de mogelijkheden op het vlak van zakelijke financiering. Naast een bedrijfslening bij de bank zijn er namelijk vaak nog andere vormen van zakelijke financiering die wellicht voor jouw plannen aantrekkelijker zijn. Denk bijvoorbeeld aan lenen bij particulieren en online kredietverstrekker. In dit artikel komen alle mogelijkheden ruim aan bod.

Via de overheid een bedrijfslening direct geld

Een bedrijfslening is een speciaal krediet dat via de overheid kan worden afgesloten. Deze leningen zijn specifiek in het leven geroepen om kansen te creëren voor ambitieuze ondernemers en de economie een impuls te geven. Om de leningen aantrekkelijk te maken zijn de voorwaarden van deze leningen vaak gunstig en is de looptijd vaak lang. Hoeveel je precies kunt lenen hangt af van de bedrijfsplannen en de aard van de investering. Het is bij deze vorm van krediet van belang om je papieren goed op orde te hebben en goed voor ogen te hebben wat je precies wilt bereiken. Een jury zal namelijk bepalen of jouw ideeën in aanmerking komen voor bedrijfsfinanciering in de vorm van een microlening.

Met een bedrijfslening direct geld via internet

Een optie die de laatste jaren aanzienlijk populairder is geworden is het lenen van geld via internet. Online lenen betekent immers dat jij niet de deur uit hoeft om geld bij te lenen en dit zonder moeite op ieder gewenst moment kunt regelen. Je hoeft daarvoor enkel een geschikte online bedrijfslening te selecteren, het aanvraag formulier in te vullen en te wachten tot je lening aanvraag wordt bevestigd per e-mail of sms. In veel gevallen betekent dit dat je nog dezelfde dag over geld kunt beschikken, wat deze leningen interessant maakt voor snelle investeringen. Echter moet je er wel rekening mee houden dat je met deze leningen enkel kleine bedragen kunt lenen (tot ongeveer 1000 euro, afhankelijk van de gekozen kredietverstrekker) en alleen voor de korte termijn.

Via crowdfunding een bedrijfslening direct geld

Een andere mogelijkheid die je tegenwoordig tegenkomt is het opzetten van een crowdfundingsactie via een crowdfundingplatform. Dit geeft sponsoren de kans om een donatie te doen in ruil voor een product of dienst bijvoorbeeld. Houd er rekening mee dat het geld van een crowdfundingsactie alleen wordt uitgekeerd indien het streefbedrag wordt behaald. Een groot bereik (via social media kanalen) is dus belangrijk en soms is het noodzakelijk een media expert in te zetten voor een succesvolle crowdfundingscampagne. Daarnaast moet er ook genoeg animo zijn voor de ideeën en bedrijfsplannen om een crowdfundingscampagne te laten slagen.

Op verschillende manieren met een bedrijfslening direct geld

Kortom, er zijn verschillende manieren om geld bij te lenen. Een bedrijfsfinanciering kan geregeld worden via de bank, de overheid, online kredietverstrekkers, particulieren of met behulp van een crowdfundingscampagne. Om te bepalen welke methode het meest past bij jouw bedrijfsstrategie is het belangrijk om de verschillende opties af te wegen en de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. In vrijwel iedere situatie is er een passende financieringsmogelijkheid zodat jij snel kunt lenen en jouw investering kunt doen.