Direct zakelijk krediet aanvragen

Wil jij zakelijk krediet aanvragen? 

Er zijn nog steeds goede aanbieders te vinden die zakelijke kredieten aanbieden, ook aan starters.

Bij een zakelijk krediet worden de volgende zaken in elk geval beoordeeld:

  • je motivatie
  • je ondernemingsplan
  • eventueel onderpand

Heb je een negatieve BKR registratie en wil je zakelijk krediet?

Bij veel lening verstrekkers zal men een kredietregistratie check doen.

Echter, bij sommige aanbieders zoals Qredits wil het niet automatisch zeggen dat je geen lening kunt krijgen.

Bij het beoordelen van een lening aanvraag bekijkt men het totaalplaatje van de ondernemer in kwestie.

Daarnaast zijn er ook kredietverstrekkers die alsnog een lening verstrekken aan mensen met een slechte BKR codering/notering. Het kan namelijk zijn dat je de BKR een aantal jaren geleden hebt opgelopen en verder geen schulden hebt gemaakt. In dat geval kun je een interessante klant zijn voor een kredietverstrekker. Bij de meeste kredietverstrekkers verleent men kredieten vanaf 1000 euro tot 100.000 euro.

Er zijn een paar manieren om de kans te vergroten dat je een zakelijk krediet kunt krijgen.

  • Zorg voor een vlekkeloos en goed onderbouw ondernemingsplan. Maak de aannames in je berekeningen zichtbaar, want daar gaat de kredietverstrekker heel kritisch naar kijken. Huur desnoods iemand in die je hierbij kan helpen.
  • Voorkom spelfouten in je e-mails, brief en ondernemingsplan. Spelfouten kunnen mensen irriteren en het beeld creëren dat je slordig of onintelligent bent. Dat wil je dus voorkomen! Laat eventueel een buitenstaander ernaar kijken of huur een student in die de belangrijkste taalfouten eruit haalt.
  • Zorg voor zekerheid. Een kredietverstrekker is risico mijdend. Als je zakelijk krediet zoekt en je bent nog een starter, zorg er dan voor dat je alle punten van jezelf benadrukt die het beeld kunnen versterken dat een kredietverstrekker geen risico loopt als hij jou geld uitleent. Benoem je eerdere ervaringen, je opleidingen en eventuele onderpanden die je hebt.

Veel succes bij het aanvragen van gratis offertes bij de diverse kredietverstrekkers!