Een zakelijk krediet zonder jaarcijfers; enkele tips!

Vandaag de dag is niet niet meer lasting om als ondernemer een zakelijk krediet, zonder jaarcijfers te laten zien, aan te vragen.
In onderstaand artikel vindt u enkele handige tips voor het afsluiten van een zakelijkkrediet zonder jaarcijfers te laten zien. Deze tips stonden ook al in een eerder artikel op deze website.

De eerste tip: Komt u in aanmerking voor subsidie?
Het is voor iedereen noodzakelijk belasting te betalen. Bent u ondernemer? Dan kunt u best eens profiteren van al die belastingen die u de afgelopen jaren heeft moeten betalen. Een zakelijk krediet kan dus ook betekenen om eens tegen een van de geldbakjes van de overheid te stoten.

Er zijn diverse subsidie mogelijkheden. Afhankelijk van uw ondernemingssituatie maakt u aanspraak op een van deze mogelijkheden. Zoek dus uit in wat voor ondernemerssituatie u zit, en kijk op welke subsidievorm u kunt rekenen. Op deze manier heeft u dus een soort zakelijkkrediet zonder jaarcijfers te hebben laten zien![ad#336×280-rechts]

De tweede tip: Een persoonlijk of doorlopend krediet als u nog voor iemand werkt
In de hedendaagse financiële depressie is het voor veel ondernemers maar lastig om nog een lening bij de bank af te sluiten. Maar er zijn meer spreekwoordelijke wegen die naar het spreekwoordelijke Rome leiden. Heeft u al wel eens aan een persoonlijk of doorlopend krediet gedacht op uw persoonlijk rekening? U bent al klant bij de bank en zal daarom minder lastig doen wanneer u als zakelijke klant een lening aanvraag komt doen. Zo kunt u gemakkelijk grote bedragen lenen die u als zakelijk krediet kunt gebruiken, en dat zonder jaarcijfers te laten zien!

Samenvattend
Het is dus niet helemaal onmogelijk om een zakelijk krediet af te sluiten zonder uw jaarcijfers te laten zien. Wel moet u een beetje creatief zijn. Maar dat zit bij de meeste ondernemers in het bloed. Kijk dus goed of u in aanmerking komt voor een bepaalde subsidie, of overweeg een persoonlijk krediet.