Financiering zonder jaarcijfers

Ben jij ondernemer en op zoek naar een financiering zonder jaarcijfers? Een zakelijk krediet is nu gemakkelijk te regelen!

Financiering zonder jaarcijfers

Iedere ondernemer kent het belang van investeren. Een investering is niet altijd te financieren vanuit de aanwezige middelen. Daarom kan een lening soms uitkomst bieden. Bij veel leningen is het echter verplicht om jaarcijfers en andere discrete informatie te vermelden, wat niet altijd wenselijk is. Als ondernemer kun je daarom ook kiezen voor online zakelijk krediet, waarbij ingewikkelde aanvraagprocedures en jaarcijfers niet nodig zijn. Waar je op moet letten bij online lenen en wat er mogelijk is voor ondernemers lees je in dit artikel.

Hoe werkt online zakelijke financiering zonder jaarcijfers?

Naast de reguliere kredietverstrekkers, komen er tegenwoordig steeds meer nieuwe mogelijkheden om online geld te lenen, ook voor ondernemers. Gunstig aan deze leningen is dat het gaat om kleine bedragen, maar dat ingewikkelde voorwaarden en kredietchecks niet nodig zijn. Zo hoeven er bijvoorbeeld ook geen jaarcijfers prijsgegeven te worden. Over het algemeen geldt dat aan online leningen minimale voorwaarden verbonden zijn, wat dit aantrekkelijk maakt voor ondernemers die snel een klein bedrag willen lenen, voor een investering bijvoorbeeld.

Hoeveel kun je lenen met financiering zonder jaarcijfers?

Een belangrijk punt om op te letten is dat het met deze financiering via internet enkel mogelijk is om kleine bedragen te lenen. Gemiddeld genomen gaat het om leningen tot ongeveer 1000 euro. Jij kunt daarbij zelf bepalen of je nu 200 euro, 450 euro of 600 euro nodig hebt voor je investering en waar je dit geld aan wilt besteden. Je hoeft de kredietverstrekker in kwestie dan ook niet te informeren over jouw jaarcijfers of bedrijfsplannen. Houd daarbij natuurlijk wel altijd rekening met de terugbetaaltermijn en leen niet meer dan nodig om geldproblemen te voorkomen.

Gemakkelijk financiering zonder jaarcijfers regelen

Een groot voordeel van online je bedrijfsfinanciering regelen, is dat dit snel rond is. Je hoeft immers niet de deur uit om een lening aan te vragen en na het doen van een online aanvraag ontvang je vaak al direct bericht over de status van je aanvraag. Door simpelweg het online aanvraag formulier in te vullen op de website, kun je binnen 5 minuten al jouw lening aanvraag rond hebben. Bovendien ontvang je vaak direct bericht per e-mail of sms en kun je nog dezelfde dag geld op je rekening verwachten! Zakelijk lenen is daarmee makkelijker dan ooit!

Alternatieven voor financiering zonder jaarcijfers

Is een online zakelijk krediet voor jou niet geschikt? Er zijn andere mogelijkheden om zonder jaarcijfers vermogen aan te trekken. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor het opzetten van een crowdfundingsactie of het aanvragen van microfinanciering bij de overheid. Geld lenen bij de bank is dus zeker niet de enige mogelijkheid! Welke bedrijfsfinanciering je ook kiest, lees je altijd goed in over de voorwaarden, de leentermijn en eventuele aanvullende procedures of papieren. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan of met geldproblemen te maken krijgt. Online kun je gemakkelijk de verschillende opties bekijken en de meest gunstige financiering voor jouw bedrijf regelen!