Geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet

Is er een mogelijkheid voor geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet? Jazeker, er zijn vormen van krediet waarbij geen jaarcijfers nodig zijn!

Geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet

Elke echte ondernemer weet dat het doen van investeringen in jouw onderneming essentieel zijn. Niet alleen bij startende ondernemingen, maar ook om de groei van jouw bedrijf in een later stadium te stimuleren. Voor investeringen is natuurlijk wel geld nodig. Geld dat jij niet altijd hebt. Om dit probleem op te lossen kun jij verschillende dingen doen om aan geld te komen voor jouw investering. In dit artikel bespreken we de verschillende vormen van ondernemerskrediet.

Geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet met lening op internet

Een makkelijke en snelle manier om aan de juiste financiële middelen voor jouw investering te komen is door een lening op internet af te sluiten. Een lening op internet is namelijk veel makkelijker af te sluiten dan een lening bij de bank. Dit heeft met name te maken omdat het om relatief kleine bedragen gaat. Deze leningen kunnen dan met name uitkomst bieden wanneer jij een klein bedrag wilt lenen en niet wanneer het om een groter bedrag gaat. De meeste lening aanbieders op internet maken het mogelijk om een bedrag tot 1000 euro te lenen. Voordelen van deze leningen zijn dat je ze gemakkelijk online kunt afsluiten, dat je geen papieren als jaarcijfers hoeft te presenteren en dat je snel over het geld kunt beschikken. Kortom, een kleine lening zonder gedoe. Deze lening aanbieders vindt je gewoon online. Lees wel altijd de voorwaarden van deze leningen goed door, zodat je zeker weet waar je aan toe bent voor je de lening daadwerkelijk afsluit.

Geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet of microkrediet

Een andere soort lening die van belang kan zijn wanneer jij op zoek bent naar een passende lening voor het doen van jouw investering is microkrediet. Deze leningen gaan uit van de overheid. Met deze leningen proberen zij het ondernemersklimaat te verbeteren en economische groei te stimuleren. Door microkrediet af te nemen kun jij vaak een investering van wat grotere proporties financieren. De voorwaarden van dit soort leningen zijn vaak relatief gunstig, maar wel is het hier van belang dat jij op gesprek komt om je te verantwoorden over wat jij met het geld wilt doen en jij zult toch jouw ondernemersplan of jaarcijfers moeten presenteren. Op die manier wordt gekozen welke initiatieven het waard zijn om in te investeren.

Geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet of lenen bij de bank

Tot slot kun jij voor een veilige manier van krediet ook terecht bij de bank. Over het algemeen zijn banken iets soepeler in het verstrekken van ondernemerskrediet dan het verstrekken van leningen aan particulieren. Ook hier zul jij toch aan moeten tonen dat jouw onderneming de investering nodig heeft en aankan. Er zullen daarom waarschijnlijk wel jaarcijfers gevraagd worden. Voordeel van leningen bij de bank is wel weer dat jij vaak grotere bedragen kunt lenen en kunt lenen met een langere terugbetalingstermijn.

Geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet en waar moet je op letten?

De bedoeling van ondernemerskrediet is het financieren van een investering die de onderneming zal doen groeien. Daarom is het altijd verstandig om van te voren goed door te rekenen hoeveel geld jij precies nodig zal hebben voor jouw investering en of deze investering haalbaar is. Dit laatste wil zeggen dat je kijkt of de investering zich op tijd terug zal verdienen, door een groei van de omzet. Zo kun je zorgen dat het terugbetalingstermijn hierop berekent is en jij geen verlies zal lijden of zelfs failliet zal gaan.

Geen jaarcijfers nodig bij ondernemerskrediet is dus mogelijk bij sommige soorten leningen, bij andere niet. Welke manier van krediet verkrijgen voor jouw onderneming en investering geschikt is, is afhankelijk van verschillende factoren. Beslis dus snel welke manier van lenen voor jou het meest geschikt is en onderneem actie om jouw investering te kunnen doen!