Geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers

Zou jij graag geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers? Naast een zakelijk krediet bij de bank kun jij dit als volgt snel regelen!

Geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers

Voor veel ondernemers is het logisch om te kiezen voor een zakelijke lening bij de bank, wanneer er een investering gefinancierd moet worden. Echter kan het in veel situaties nuttig zijn om te bekijken wat de alternatieven zijn. Vaak is het namelijk mogelijk om tegen gunstigere voorwaarden te lenen en met minder belemmeringen. Lees hier meer over verschillende methoden voor zakelijke financiering.

Via internet geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers

Een eerste mogelijkheid is bekijken of je misschien online voor een zakelijk krediet in aanmerking komt. In veel gevallen is het zakelijk lenen van geld snel en gemakkelijk online te regelen. Je hoeft namelijk vaak niet aan ingewikkelde voorwaarden te voldoen en krijgt niet te maken met lang durende aanvraagprocedures. Dit is mogelijk om zakelijke kredieten enkel gaan om kleine bedragen. Veel aanbieders die online zakelijke kredieten verstrekken hanteren enkel de wettelijke voorwaarden of minimale aanvullende voorwaarden. Wel zijn deze kredietverstrekkers onafhankelijk, waardoor de voorwaarden van aanbieder tot aanbieder kunnen verschillen. Indien je kiest voor een online zakelijke lening is het dus altijd van groot belang om je goed in te lezen en geen onnodige risico’s te nemen.

Met microkrediet geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers

Een andere financieringswijze voor ondernemers is kiezen voor een microkrediet. Microkredieten worden aangeboden door de overheid en kenmerkend aan deze kredieten is dat deze leningen je in staat stellen zakelijk grote bedragen te lenen tegen gunstige voorwaarden. Wel moet je voor zakelijk krediet classificeren, wat betekent dat jij jouw plannen en jaarcijfers moet presenteren. Enkel ambitieuze ondernemers met innoverende plannen komen in aanmerking voor een zakelijk microkrediet bij de overheid. Wel profiteer je dus van gunstige voorwaarden en zijn er weinig belemmeringen bij deze leningen.

Met crowdfunding geld lenen ondernemer zonder jaarcijfers

Een laatste mogelijkheid is het lenen van geld via een online crowdfundingsplatform. Deze methode van lenen is in feite het werven van sponsors voor jouw ideeën en investeringen. Voorwaarde daarbij is uiteraard wel dat er animo is voor jouw plannen en ideeën. Een campagne via social media is aan te raden voor een groter bereik, want alleen bij het halen van het streefbedrag is de campagne geslaagd en wordt het geld daadwerkelijk uitgekeerd. Het voordeel van deze leningen is wel dat jij geen restschuld overhoudt en werkt aan het imago van de onderneming. Crowdfunding kan bijdragen aan de naamsbekendheid van een bedrijf.

Kortom, er zijn verschillende manieren om geld lenen als ondernemer snel en gemakkelijk te regelen. Welk krediet voor jou het meest efficiënt is, verschilt per kredietverstrekker. In veel gevallen is het mogelijk om nog dezelfde dag zakelijk te lenen, zonder dat daar ingewikkelde controles of jaarcijfers bij komen kijken!