Geld lenen zakelijk

Komt financiering goed van pas en biedt een zakelijke lening een uitkomst voor jouw onderneming?? Geld lenen zakelijk is ook mogelijk voor zelfstandigen! Ook jij kunt snel aan een zakelijk krediet komen. Een zakelijke lening voor ZZp’ers en zelfstandigen is gemakkelijker te verkrijgen dan je denkt. Via het internet kun je namelijk de beste kredietaanbieders vinden!

Geld lenen zakelijk is begrijpelijk

Geld lenen zakelijk kan altijd handig zijn voor een bedrijf. Of dit nu opstartkapitaal is om je bedrijf van de grond te krijgen, of om middelen te krijgen zodat je je onderneming kunt uitbreiden en een boost geven. Helemaal sinds de intrede van de kredietcrisis is het begrijpelijk dat veel ondernemers last hebben van de gevolgen en daarom een zakelijk krediet goed kunnen gebruiken. Sinds een aantal jaren komen klanten niet meer binnenstromen en dit worden er steeds minder. Ook worden betalingen vaker uitgesteld, wat ervoor zorgt dat je deze in eerste instantie zelf moet financieren. Zo kan soms de noodzakelijke behoefte ontstaan aan een snelle zakelijke lening.

Geld lenen zakelijk is niet makkelijk

Het probleem van geld lenen zakelijk is dat mening zelfstandig ondernemer direct genegeerd worden als ze een aanvraag voor een zakelijk krediet doen bij de bank. Banken zijn tevens sinds de economische crisis merkbaar is wat minder coulant geworden met het verstrekken van leningen en daar moet vooral het kleinbedrijf onder lijden. Op de steun van banken hoeft een ZZP’er dus niet te rekenen. Het kost een bank evenveel geld om een klein of groot bedrijf van dienst te zijn, waardoor het voor hun lonender is om grote bedrijven van zakelijke kredietverlening te voorzien. Daarbij doen banken altijd een BKR controle of willen ze jaarcijfers zien. Als je een beginnend ondernemer bent kun je geen zakelijke jaarcijfers laten zien en heb je geen poot om op te staan. Geld lenen zakelijk wordt kleine ondernemers op deze manier wel heel moeilijk gemaakt.

Alternatieven voor geld lenen zakelijk

Er bestaan echter andere manieren voor geld lenen zakelijk, waarbij ook startende ondernemers en andere ZZP’ers aan hun bedrijfsfinanciering kunnen komen. Zo komen er de laatste tijd steeds meer aanbieders van zakelijke kredieten op het web op. Het voordeel van deze particuliere krediet aanbieders is dat de rentetarieven scherper kunnen zijn en een BKR check niet altijd noodzakelijk is.

Een andere mogelijkheid is om de hulp van de overheid in te schakelen. Deze heeft meerdere subsidiepotjes tot haar beschikking om te verstrekken aan zelfstandige ondernemers. Een microkrediet is hier een voorbeeld van. Hierbij kan de lening wel tussen de 30.000 en 50.000 euro oplopen en als je bedrijf mislukt bestaat er ook nog een bescherming waarbij je het krediet niet terug hoeft te betalen. Een groot probleem bij het aanvragen van een microfinanciering is dat het aanvraag proces wel maanden kan duren en je daardoor niet snel zakelijk geld lenen kunt.

Een laatste alternatief is om een voorschot te vragen op bedragen die je nog tegoed hebt uit je privéleven. Er bestaan mogelijkheden online waarbij je geld kunt krijgen uitgekeerd als je een bewijs hebt dat je in de toekomst nog recht op dit bedrag hebt. Dit kan bijvoorbeeld een vergoeding van de zorgverzekering zijn dat zich pas over een paar maanden uitbetaalt, terwijl jij het geld nu nodig hebt. Als het bewijs betrouwbaar wordt geacht, krijg je het geld uitgekeerd.

Geld lenen zakelijk is dus nu mogelijk. Ga snel op zoek naar de beste kredietverstrekker en maak een keuze!