Geld lenen zonder jaarcijfers

Ben jij (startend) ondernemer en wil jij graag geld lenen zonder jaarcijfers? Lees dan snel verder over de online mogelijkheden.

Geld lenen zonder jaarcijfers

Wellicht vraag jij je af of lenen voor een investering gemakkelijker te realiseren is dan bij de bank. In veel gevallen zijn er efficiëntere ondernemerskredieten, maar wat er mogelijk is in jouw situatie is wel afhankelijk van jouw bedrijfsvisie, mogelijkheden en wensen. In dit artikel zetten we daarom enkele mogelijkheden uiteen waarmee jij snel en gemakkelijk in jouw bedrijf kunt investeren.

Met ondernemerskrediet geld lenen zonder jaarcijfers

Een eerste mogelijkheid buiten de leningen van de bank om is te lenen met behulp van een microlening via de overheid. Deze speciale ondernemerskredieten zijn in het leven geroepen om het lenen van geld voor ondernemers gemakkelijker te maken en zo de economie een impuls te geven. Indien jij een ambitieus bedrijfsplan of een ijzersterk idee hebt kun jij worden geselecteerd voor een microlening bij de overheid en zo snel geld lenen!

Met een online krediet geld lenen zonder jaarcijfers

Een andere mogelijkheid die tegenwoordig zeer populair is, is het zelfstandig afsluiten van een online krediet. Er zijn verschillende aanbieders die online leningen verstrekken van kleine bedragen en het zo mogelijk maken om snel extra geld te lenen voor een investering. Je hoeft daarbij geen rekening te houden met papierwerk, zoals jaarcijfers of jaarverslagen, of ingewikkelde kredietchecks. Wel is het van belang om verschillende aanbieders te vergelijken en te kiezen voor een lening die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en alleen te lenen waar noodzakelijk. Houd er tevens rekening mee dat je met een online krediet enkel kleine bedragen kunt lenen.

Crowdfunding in plaats van geld lenen zonder jaarcijfers

Een andere populaire wijze om te financieren is tegenwoordig crowdfunding. Door jouw ideeën of diensten/producten te presenteren op een crowdfundingsplatform zorg je ervoor dat het grotere publiek jouw ideeën kan sponsoren en kun je de financiering rond krijgen. Het voordeel van crowdfunden is dat er geen restschuld overblijft en dat je werkt aan je naamsbekendheid. Het nadeel is dat crowdfunding alleen een optie is als jij een groot bereik hebt (op social media) of een marketeer in de arm hebt genomen. Het geld van een crowdfundingsactie wordt namelijk alleen uitgekeerd als jij het (zelf bepaalde) streefbedrag behaalt.

Kortom, voor jou als ondernemer zijn er verschillende keuzes die moeten worden gemaakt. Het is belangrijk om er rekening mee dat houden dat iedere investering vraagt om een ander soort financiering en dat niet alle opties voor jou zijn weggelegd. Je goed inlezen en informatie opvragen kan je echter helpen om de juiste keuze te maken voor zakelijke financiering.