Persoonlijke Lening Ondernemer

Ben jij een ondernemer en zoek je een persoonlijke lening? Via internet kun je eenvoudig een lening aanvragen.

Ondernemers kunnen nu ook via internet een online lening aanvraag doen. Traditioneel gezien was de bank de financiële instelling waar je terecht kon voor krediet. Sinds de kredietcrisis zijn intrede deed in 2008 is de rol van de bank een stuk bescheidener geworden.

Banken durven minder risico te nemen vanwege de financiële onrust in de financiële markt. Tel daarbij ook op dat de dienstverlening voor een bank voor het bedienen van kleine MKB klanten even duur is als het bedienen van grotere klanten. Deze factoren leiden ertoe dat de gemiddelde ondernemer een grote moeite heeft om aan extra zakelijk krediet te komen.

Uit ons onderzoek blijkt dat ook ondernemers (inclusief ZZP’ers) via internet een lening kunnen aanvragen. Voordelig  10000 euro zakelijk krediet zonder afsluitkosten of advieskosten kan met een online lening.

Als u een eigen bedrijf heeft kunt u op 2 manieren geld lenen bij online kredietverstrekkers.

Persoonlijke lening ondernemer: met doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een soort extra leencapaciteit. Je hoeft die 10000 euro niet direct op te nemen. Alleen datgene wat je echt nodig hebt kun je opnemen. De rest kun je aanspreken zodra je meer nodig hebt. Je betaalt alleen rente over het bedrag wat je daadwerkelijk opneemt.

Momenteel is het rente% +/- 5.2%.

De looptijd is in totaal 130 maanden.

Je totale maandlasten bedragen 400 euro.

Persoonlijke lening ondernemer: een persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening kun je 10000 in 1 keer direct op je bankrekening ontvangen. Op dit moment betaal je rond de 5.6% rente.

De looptijd is in totaal 10 jaar.

Per maand bedragen je lasten voor deze lening 433 euro.

Persoonlijke lening ondernemer: hoe snel kun je het geld krijgen?

Een rondje bij diverse online kredietaanbieders lever op dat je gemiddeld binnen een dag hoort of je het geld kunt krijgen. Je leningaanvraag wordt beoordeeld volgens een aantal criteria. Denk hierbij aan je vorm van inkomen, wat voor woning je hebt, of je een partner hebt en of je een BKR registratie hebt.