Snel aan zakelijk krediet komen zonder jaarcijfers

Wil jij snel aan zakelijk krediet komen zonder jaarcijfers te hoeven laten zien? Er zijn diverse manieren waarop jij als ondernemer jouw investeringen kunt financieren!

Soms wil je snel aan zakelijk krediet komen zonder jaarcijfers

Ondernemerschap heeft alles te maken met het nemen van risico’s. Door te investeren in het bedrijf neem je een risico, maar dit risico zorgt vervolgens wel voor de groei van je bedrijf en is daarom essentieel. Het risico van investeren gaat vaak gepaard met de behoefte aan kapitaal. De juiste financiële middelen vind je vaak door een lening af te sluiten. Echter zijn er allerlei verschillende soorten leningen en is het de vraag hoe je aan betaalbare leningen komt met fijne voorwaarden. In dit artikel lees je over de verschillende manieren van financieren van investeren om te bepalen wat voor jou als ondernemer de juiste vorm van krediet is.

Lening bij de bank bij snel aan zakelijk krediet komen zonder jaarcijfers

Een lening bij de bank is veruit de meest voorkomende vorm van lenen. Je hebt via de bank, zeker als ondernemer, vaak de mogelijkheid om via de bank een lening van een wat groter bedrag af te sluiten. Ook de looptijd van deze leningen is vaak wat langer dan bij andere leningen. Het probleem met lenen bij de bank is echter wel dat de rentepercentages op het moment hoog zijn en dat er aan deze leningen veel voorwaarden verbonden zijn. Dat heeft alles te maken met het feit dat de bank op het moment vrij terughoudend zijn als het gaat om het verstrekken van leningen. Dit met het oog op de economische crisis. De kans is dus groot dat het je, zeker als beginnend ondernemer zonder jaarcijfers, niet lukt om op deze manier een lening af te sluiten.

Met minileningen snel aan zakelijk krediet komen zonder jaarcijfers

Een populair alternatief voor de gebruikelijke lening bij de bank is de minilening. Deze online leningen worden verstrekt via internet, zonder dat jij aan veel voorwaarden hoeft te voldoen. Zo hoef jij over het algemeen geen jaarcijfers te laten zien wanneer je een minilening afsluit. Ook ontvang jij het geld snel, zonder dat jij op gesprek hoeft te komen of je hoeft te verantwoorden over wat jij precies wilt gaan doen met het geleende geld. Let er hierbij wel op dat het slechts om leningen van kleine bedragen gaat. Over het algemeen leen je als ondernemer met de minilening bedragen tot 1000 euro. Het is dus afhankelijk van de grootte van de investering of deze vorm van krediet interessant is voor jou.

Microkrediet afsluiten voor snel aan zakelijk krediet komen zonder jaarcijfers

Een andere aantrekkelijke optie voor ondernemers om aan geld te komen is het aanvragen van microkrediet. Microkrediet is een speciale vorm van krediet die door de overheid aan ondernemers wordt aangeboden indien het gaat om een beloftevol initiatief. Daarbij is er natuurlijk geen ruimte in het budget om alle ondernemers van financiële middelen voor het doen van investeringen te kunnen voorzien. Maar indien je als ondernemer een microkrediet kunt afnemen heb je een zakelijk krediet tegen gunstige voorwaarden.

Jij hebt natuurlijk volledig zeggenschap over jouw onderneming, de grootte van de investering en de wijze van financiering. Daarbij kun je bovenstaande mogelijkheden bekijken om te zien wat voor jou de meest aantrekkelijke is.