Snel een zakelijke lening aanvragen

Wilt u snel een zakelijke lening aanvragen? Ook u kunt zonder jaarcijfers snel aan zakelijk krediet komen. Snel geld lenen voor de ZZPer of zelfstandigen, er zijn mogelijkheden! Zakelijke financiering of zakelijk krediet zonder jaarcijfers kan zelfs met BKR registratie! De beste kredietverstrekkers kun je via internet vinden!

Snel een zakelijke lening aanvragen is begrijpelijk vooral nu

Door de crisis hebben veel ondernemers last van liquiditeitsproblemen. Er zijn simpelweg minder klanten en de klanten die er zijn betalen later. Het gevolg is dat je je crediteuren zelf moet financieren. Hierdoor kun je op korte termijn behoefte hebben aan meer financiële middelen.

Snel een zakelijke lening aanvragen: is de bank nog een betrouwbare partner?

Menig ondernemer ervaart dat banken momenteel niet de meest loyale partners zijn. De kredietverlening is op een dieptepunt. Banken verstrekken nog steeds zakelijk krediet, maar geven de voorkeur aan (hele) grote klanten. Waarom? Omdat het een bank evenveel geld kost om een kleine of een grote klant te bedienen. Dan kiest een bank liever voor de klant die tientallen miljoenen omzet draait en een paar miljoen kredietverruiming wil, in plaats van de kleine ondernemer.

Als kleine ondernemer of ZZP’er ben je hierdoor al snel de dupe.

Snel een zakelijke lening aanvragen: waar kun je dan terecht

Overweeg eens een andere soort financieerder: een online kredietverstrekker. Bij een nieuwe generatie online aanbieders van zakelijke kredieten kunnen steeds meer ondernemers terecht. Deze online financieerders hebben hun dienstverlening ingericht voor zakelijke kredieten via internet. Het voordeel is dat zij minder overhead hebben dan traditionele banken en daardoor scherpere rente tarieven kunnen hanteren. Vergeet ook niet dat banken altijd een BKR check doen. Ook dit kost tijd.

Bij de overheid snel een zakelijke lening aanvragen?

De overheid biedt diverse kredietfaciliteiten voor ondernemers. Denk hierbij microkrediet, 30.000 euro, of speciale potjes zoals borgstellingskrediet. Het probleem van deze financieringsmogelijkheden is dat je ze niet op korte termijn kunt krijgen. De aanvraagprocedure duurt enkele maanden. Als ondernemer heb je daar weinig aan als je je personeel of huur moet betalen.

Snel een zakelijke lening door een voorschot te vragen van debiteuren?

Debiteuren, klanten, worden soms gebruikt als financieringsbron als je snel je crediteuren moet betalen. Dit heeft wel nadelen: klanten vinden het vaak niet leuk om eerder te betalen. En vandaag de dag hebben jou klanten hetzelfde probleem: ook zij staan onder druk omdat hun eigen kostbare klantenbestand uitgedund is of langzamer betaalt. Dus, debiteuren als bron van financiering lijkt niet echt kansrijk.

Wilt u een zakelijke lening uitzoeken? Maak uw keuze en kies de beste aanbieders!