Snel geld lenen voor ondernemers

Snel geld lenen voor ondernemers: kijk snel hoe jij snel aan geld kan komen! Snel geld lenen voor de ZZP’er: ook jij hebt mogelijkheden! Je kunt ook zakelijk krediet zonder BKR aanvragen op een slimme manier!

Zoek jij snel geld lenen voor ondernemers?  

Als ondernemer heb je verschillende routes om tot meer kapitaal te komen wanneer je het nodig hebt.

De Bank

Banken hebben helaas een slechte reputatie opgelopen sinds de laatste tijd. Banken zijn niet vrijgevig als het aankomt op geld verstrekken aan ondernemers op dit moment. Zelfs de politiek ergert zich hieraan. Startende ondernemers hebben het zwaar; er is bijna geen risico kapitaal te vinden voor nieuwe ondernemers. Voor bestaande ondernemers is ook niet eenvoudig om geld te krijgen. Dit komt omdat banken de voorkeur geven aan grote klanten. Waarom? Omdat het een bank evenveel ‘kost’ of ze nou een klein of een groot bedrijf bedienen. En dan kiezen ze liever voor een groot bedrijf wat miljoenen wil lenen in plaats van de kleine ondernemer die een paar tienduizend euro nodig heeft. Zuur, maar waar.

De overheid

Bij de overheid hoef je niet terecht als je snel geld nodig hebt als ondernemer. Er bestaat wel zoiets als microkrediet, waarbij je tot 50.000 euro krediet kunt krijgen. De aanvraagprocedure heb je niet in een dag afgerond: dit zal waarschijnlijk maanden duren. Kortom, als je echt snel geld nodig hebt als zelfstandige ondernemer dan is de overheid niet de plek waar je moet zijn.

Online kredietverstrekkers

Deze bron wordt steeds meer gebruikt voor een lening verzoek. Naast banken zijn er diverse online kredietverstrekkers actief die ook zakelijke leningen aanbieden. Hoe snel kun je een lening afsluiten? De allersnelste lening is een minilening. Deze lening kun je binnen een paar minuten op je rekening ontvangen. Deze lening is echter niet gericht op ondernemers. Wat je kunt overwegen als je een klein bedrag nodig hebt (tot 750 of 1000 euro) is om een minilening met garantstelling af te sluiten. Je vraagt daarbij iemand die je kent of die persoon een minilening voor je wilt afsluiten. Bij deze minilening wordt geen BKR check gedaan. Op deze manier hebben al heel veel mensen heel snel een klein geldbedrag geleend zonder BKR toetsing.

Als je grotere bedragen nodig hebt boven de 1000 euro, dan kun je een aanvraag indienen bij de verschillende online websites waar men zakelijke kredieten aanbiedt.

Wees daarbij voorbereid op de volgende zaken die je meestal moet aanleveren:

  • Historische financiële cijfers
  • Ondernemingsplan
  • Onderbouwing van je kredietaanvraag
  • Overzicht orderportefeuille
  • Debiteurenportefeuille

Waar zal de kredietverstrekker op letten?

Bij de meeste kredietverstrekkers zal men letten op de volgende zaken bij je kredietaanvraag:

–          Hoe aannemelijk zijn je plannen? Op welke aannames leunt je plan? Hoe realistisch zijn die aannames?

–          Hoe is je bedrijf opgebouwd en is het bestand tegen veranderingen in de toekomst?

–          Heb je voldoende eigen vermogen?

–          Heb je eventueel onderpand?

Heb je behoefte om zakelijk krediet te krijgen? Doe dan snel een aanvraag!