Snel geld lenen voor zelfstandigen

Ben jij een ZZP’er en ben je op zoek naar een zakelijke lening voor ondernemers? Snel geld lenen voor zelfstandigen is nu mogelijk en helpt jouw bedrijf! Bij een eenmansbedrijf is elk kapitaal het verschil dat voor extra succes kan zorgen. Het is daarom begrijpelijk dat je een krediet voor jouw onderneming wil aanvragen. Een zakelijk krediet kan nu eenvoudig via het internet worden afgesloten.

Snel geld lenen voor zelfstandigen is een begrijpelijke keuze

Als zelfstandig ondernemer is het begrijpelijk dat je een zakelijke financiering wil. Als je een startend ondernemer bent heb je sowieso startkapitaal nodig om je eenmansbedrijf van de grond te halen. Afhankelijk van waarin je een bedrijf aan het opstarten bent, heb je materiaal nodig om je werk te kunnen uitvoeren. Voor de één is een goede laptop al voldoende, een ander heeft alleen gereedschap nodig, maar een derde kan bijvoorbeeld niet zonder vaste kantoorruimte. Hoe dan ook, een bedrijf vraagt om investering. Daarom is snel geld lenen voor zelfstandigen ook heel begrijpelijk. Ook als al een ZZP’er bent moet je vaak opnieuw investeringen doen in je bedrijf om verder te groeien en uit te breiden. Een zakelijke financiering kan dus praktisch gezien op elk moment goed van pas komen. Het is in dat geval handig als je een lening kunt aanvragen, maar helaas is niet nogal lastig voor zelfstandige ondernemers. Banken zijn niet erg coulant in het verstrekken van zakelijke leningen, al helemaal niet naar kleinbedrijven toe. Gezien de kredietcrisis die nu gaande is, zijn ze alleen nog maar voorzichtiger en grotere bedrijven komen dan eerder in aanmerking voor een lening dan kleine. Deze bieden meer zekerheid, hebben vaak grotere bedragen nodig en kosten voor de bank net zoveel als kleinbedrijven. Als snel geld lenen voor zelfstandigen dan geen optie meer is, moet je wel op zoek gaan naar andere mogelijkheden.

Snel geld lenen voor zelfstandigen

De overheid kan oplossingen bieden voor ZZP’ers die genegeerd worden bij het aanvragen van zakelijke kredieten bij de bank. Een goed aanbod van de overheid waar je misschien wel bekend mee bent, is het microkrediet. Hierbij kun je zo’n 30.000 tot maximaal 50.000 euro lenen, wat jou net precies kan helpen om je bedrijf een boost te geven. Een groot voordeel van het microkrediet is dat je weinig risico loopt. De overheid biedt deze aan om te helpen, en als je bedrijf geen succes wordt, hoef je niet opgezadeld te blijven zitten met de schulden. Ook maak je als zelfstandig ondernemer hier net zoveel kans op deze lening als anderen. De rente is verder marktconform geregeld en zelfs als je al eens een faillissement hebt gehad met een vroeger bedrijf kom je nog in aanmerking voor dit krediet. Een groot nadeel als je snel geld lenen voor zelfstandigen wil, is dat het aanvragen van een microfinanciering heel lang duurt: soms wel maanden. Bij snel geld lenen voor zelfstandigen is een microkrediet dus misschien niet de beste oplossing.

In dat geval is een lening via het internet bij particulieren misschien een slimmere optie. Een voorbeeld hiervan is het afsluiten van verschillende minileningen. Hierbij kun je tot maximaal 1000 euro per kredietaanbieder lenen, maar wel verschillende minikredieten tegelijk afsluiten. Een groot voordeel hiervan voor ondernemers is dat je deze lening kunt aanvragen zonder loonstrook, als je iemand voor je borg kunt laten staan. Tevens wordt dit geld zeer snel op je rekening gestort: soms als dezelfde dag. Snel geld lenen voor zelfstandigen is dus niet zo onmogelijk als je misschien zelf in gedachten had. Zo is een bedrijfsfinanciering ook voor jou realiseerbaar.

Sluit dus nu een krediet voor ondernemers af via het internet!