Snel krediet voor je onderneming zonder jaarcijfers

Hoe kom je aan snel krediet voor je onderneming zonder jaarcijfers? Er zijn verschillende manieren om jouw investeringen te financieren, lees hier meer.

Snel krediet voor je onderneming zonder jaarcijfers

Investeren in je onderneming is zeer belangrijk, of je onderneming nu beginnend is of al langere tijd bestaat. Helaas is investeren niet altijd mogelijk vanwege een gebrek aan middelen en zeker in deze tijden van kredietcrisis is aan geld komen niet gemakkelijk. Toch is investeren juist in deze tijden noodzakelijk. Naast banken, die erg terughoudend zijn als het om krediet gaat op dit moment, zijn er nog andere manieren om aan geld te komen voor investeringen. Ook is het mogelijk om een krediet af te sluiten waarbij jij geen jaarcijfers of bedrijfsplan hoeft te laten zien.

Snel krediet voor je onderneming zonder jaarcijfers bij de overheid

Een vorm van krediet die aantrekkelijk is voor ondernemers is microkrediet. Microkrediet sluit je af bij de overheid. De overheid heeft er natuurlijk baat bij om te investeren in bedrijven en daarmee het ondernemerschap te stimuleren. Zij ondersteunen door voordelige leningen aan te bieden. Wel zijn hier uiteraard eisen voor. Jij moet vaak aan een minimale omzet eis voldoen en jij moet vaak jouw jaarcijfers of bedrijfsplan tonen. Niet elke ondernemer komt in aanmerking voor microkrediet en ook de hoogte kan verschillen. Met microkrediet kunnen wel vaak bedragen tot 50.000 euro worden verstrekt.

Snel krediet voor je onderneming zonder jaarcijfers op internet

Een andere manier om aan krediet te komen is het afsluiten van een zakelijk krediet op internet. Het voordeel van deze vorm van krediet is dat jij snel aan geld kunt komen, zonder dat jij met veel voorwaarden te maken krijgt. Zo hoef jij geen papieren als jaarverslagen te laten zien en hoef jij niet te vermelden wat de bestemming van het geld gaat worden. Ook zijn deze leningen gemakkelijk online af te sluiten en is de rente vaak laag. Nadeel van deze leningen is dat het om relatief kleine bedragen gaat, zodat jij niet altijd het gewenste bedrag volledig kunt lenen. Deze vorm van krediet is dus vooral interessant wanneer jij een kleine investering wilt doen.

Snel krediet voor je onderneming zonder jaarcijfers bij de bank

Tot slot is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om te lenen bij de bank. Weliswaar zijn aan deze leningen relatief veel voorwaarden verbonden en is de kans aanwezig dat het niet mogelijk is om dit af te sluiten, aangezien banken in deze tijd van economische crisis niet gemakkelijk zijn als het gaat om het verstrekken van leningen.

Snel krediet voor je onderneming zonder jaarcijfers terugverdienen

De bedoeling van een investering is het boosten van je bedrijf, waardoor de omzet en uiteindelijk je winst groeit. Een succesvolle investering verdient zichzelf dus terug. Voordat jij gaat investeren is het dus belangrijk om vooraf een berekening te maken van hoeveel jij zonder problemen kunt lenen en hoe lang het zou duren voor die investering zichzelf heeft terugbetaald. Op die manier ga jij verstandig om met krediet en kun jij dit ten gunste van jouw onderneming keren!