Snel Zakelijk Krediet

Ben je ondernemer en zoek je super snel zakelijk krediet? Doe snel een online aanvraag en voorkom dat je weer voor een baas moet werken! Zelfs zonder jaarcijfers kun je geld lenen!

Snel zakelijk krediet: logisch, vooral nu

Er zijn van die momenten dat je als ondernemer snel zakelijk krediet zoekt. Dit kan zijn gedurende verschillende fasen in de levenscyclus van je bedrijf. Tijdens de opstartfase kun je snel zakelijk krediet zoeken omdat je hiermee een aantal investeringen moet betalen. De borg voor je nieuwe kantoor of winkel, nieuwe kantoormeubelen of het betalen van iemand die je inschakelt voor je eerste opdracht.

Ook na de opstartfase van zakelijk krediet welkom zijn. Bij de groeifase heb je personeel nodig wat je moet betalen. Het komt ook vaak voor dat je een grote opdracht hebt binnengehaald waar je onderaannemers voor moet inhuren. Deze willen vaak een voorschot, dus dan is snel krediet geen onlogische gedachte.

Snel zakelijk krediet kan niet alleen handig zijn in de opstart of groeifase; zo zijn er momenteel veel ondernemers die in de overlevingsfase zitten. Veel ondernemers en vooral zelfstandigen hebben het erg moeilijk door de crisis. Nieuwe opdrachten komen niet binnen, terwijl de huur wel opgehoest moet worden. Het is niet gek dat duizenden ondernemers proberen hun droom levende te houden en snel zakelijk krediet zoeken om de belangrijkste crediteuren te betalen.

Snel zakelijk krediet: hoe kom ik eraan?

Ondanks recente hypes zoals ‘crowdsourcing’ voor geld, blijkt de belangrijkste aanbieder van snel zakelijk krediet nog steeds de online kredietverlener te zijn.

Crowdsourcing klinkt leuk, maar is bij lange na niet effectief als het gaat om kredietverstrekking. Om je geheugen op te frissen: crowdsourcing is het binnenhalen van een grote som geld via internet. Je biedt mensen via internet de mogelijkheid om rente te ontvangen of om aandeelhouder te worden in je bedrijf. In ruil daarvoor ontvang je geld van geïnteresseerden.

Als je kritisch kijkt naar de resultaten, en vooral voor een ‘gewone’ ondernemer/zelfstandige, dan levert het bar weinig op. Op diverse sites zie je crowdsourcing oproepen waar slechts 10% van het benodigde kapitaal verzameld is. Vergeet daarbij ook niet dat je in ruil voor dat geld een hoge rente moet betalen of zelfs een stuk een van je bedrijf moet weggeven.

Het is dus niet vreemd dat nog steeds de meest populaire manier van zakelijke kredietverstrekking aanvragen via professionele kredietaanbieders gaat.

Snel zakelijk krediet: waar vind ik aanbieders?

Internet is het beste medium om goede aanbieders te vinden. Je kunt nu tegen scherpe rentes een interessante zakelijke lening krijgen.

Zoek een zakelijke lening aanbieder en maak de beste keuze!