Wilt u een zakelijk krediet zonder jaarcijfers, een goed bedrijfsplan maakt dat mogelijk

Je denkt een fantastisch idee te hebben voor een eigen bedrijf, maar je hebt geld nodig om van het idee ook werkelijkheid te kunnen maken. Er zijn veel online financierders die op basis van jouw idee, jou willen helpen bij het realiseren van een eigen bedrijf.

Een startende ondernemer is niet instaat jaarcijfers te laten zien aan een financierder, een startende ondernemer is immers nog niet begonnen. Banken willen zekerheid en vragen daarom vaak om de jaarcijfers van bedrijven voordat zij een lening verstrekken. Dit doen zij om er zeker van te zijn de lening plus de rente terug wordt betaalt. Deze manier van leningen verstrekken stimuleert ondernemers niet een eigen bedrijf te beginnen.

Gelukkig zijn er online financierders die een prioriteit leggen bij de startende ondernemer, deze willen ondersteunen en begeleiden. Ondernemers houden in feite de economie draaiende waardoor financiering in de ogen van de online financierders een prioriteit verdient. [ad#336×280-rechts]

Het enige wat de online financierders vragen aan de startende ondernemer is een goed bedrijfsplan. Een goed bedrijfsplan bestaat vaak uit vier onderdelen; gegevens van de ondernemer, een marketingplan, een financieel plan en de inhoud van de organisatie. Wanneer de online financierder jouw plan goedkeurt en er dus vertrouwen in heeft, zal hij een lening van maximaal 35.000 euro verstrekken.

Om gebruik te kunnen maken van een zakelijke lening is het niet perse nodig om een startende ondernemer te zijn. Ook ondernemers van bestaande bedrijven kunnen gebruik maken van een dergelijke lening. Door online verschillende financierders te vergelijken vind je altijd een financierder die bij je past.