Zakelijk geld lenen zonder bank

Wil jij zakelijk geld lenen zonder bank? Het is vaak mogelijk om ook zonder bank aan geld te komen, zo heb jij geen last van gedoe!

Zakelijk geld lenen zonder bank

Wanneer jij een onderneming start, wil jij goed voorbereid zijn. Dat doe je onder andere door een waterdicht bedrijfsplan op te zetten, maar ook door het nodige kapitaal te investeren. In de meeste gevallen is het nodig om dit startkapitaal te lenen, zodat jij een optimale start kunt maken met jouw bedrijf. Nu zijn er verschillende manieren om zakelijk geld te lenen, voor grote investeringen, onder andere bij de bank. Echter is dit vaak niet de meest ideale manier om aan geld te komen, omdat banken veel voorwaarden stellen in deze tijden van economische crisis. Wat zijn jouw andere opties voor zakelijk geld lenen zonder bank?

Zakelijk geld lenen zonder bank met een microkrediet

Een microkrediet is een andere vorm van krediet dan leningen bij de bank. Microkrediet of microfinanciering wordt verstrekt aan (startende) bedrijven door de overheid. Deze vorm van krediet is ervoor bedoeld om ondernemers op weg te helpen, zodat zij investeringen kunnen doen en daardoor hun omzet kunnen vergroten en zo ook de kans op overleven. Microkredieten stellen jou als ondernemer of ZZP’er dan ook in staat om vrij grote bedragen te lenen, tot ongeveer 50 000 euro. Hoeveel jij precies leent is natuurlijk afhankelijk van de situatie en van hoeveel geld jij nodig hebt. Ook de grootte van het bedrijf dat je opzet speelt natuurlijk een grote rol. Hoeveel jij kunt lenen met microkrediet gaat in overleg.

Krediet verstrekkers op internet voor zakelijk geld lenen zonder bank

Een andere vorm van geld lenen wanneer jij een bedrijf start is met behulp van krediet verstrekkers op internet. Het voordeel hiervan is dat jij heel snel aan geld kunt komen. Deze krediet verstrekkers hanteren vaak niet veel voorwaarden, zodat jij jouw lening snel kunt afsluiten. Bovendien gebeurt dit via internet, zodat jij voor jouw lening de deur niet uit hoeft. Jij kunt dan direct aan de slag met het geleende geld! Het nadeel hier is dat het slechts om het lenen van kleine bedragen gaat, daar staat dan weer tegenover dat jij over deze leningen geen rente hoeft te betalen.

Voorwaarden zakelijk geld lenen zonder bank

Jij kunt natuurlijk niet zomaar geld lenen, hier zitten ook voorwaarden aan verbonden. Afhankelijk van waar je jouw lening afsluit krijg je met bepaalde voorwaarden te maken. Het afsluiten van microkrediet gaat in overleg en hierbij moet jij jouw bedrijfs- of ondernemersplan presenteren of je jaarverslag indien jouw onderneming al langer bestaat. Afhankelijk van de kracht van je plan of je behaalde resultaten in het verleden bepaalt de overheid dan het bedrag dat jij kunt lenen met behulp van microkrediet. Heb jij echter niet zo’n zin om je te verantwoorden? Dan is het lenen van geld bij krediet verstrekkers op internet natuurlijk ook een optie. Bij deze lening aanbieders is de enige voorwaarde dat jij ouder moet zijn dan 21 jaar en dat jij vast inkomen moet hebben. Dat betekent dat een lening bij krediet verstrekkers op internet altijd mogelijk is! Nadeel hiervan is wel dat jij slechts kleine bedragen kunt lenen.

Een lening is heel persoonlijk, zeker wanneer jij een bedrijf wilt starten en daarbij je eigen ideeën hebt. De vorm van zakelijk krediet of zakelijke financiering is dus afhankelijk van jouw situatie, het is aan jou om te beslissen waar jij zakelijk geld lenen zonder bank wilt!