Zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan

Kan ik ook zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan? De kans is groot dat jij jouw zakelijke financiering ook snel rond kunt hebben!

Zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan

Weinig ondernemers weten dat er buiten een lening bij de bank om veel mogelijkheden zijn om zakelijk geld te lenen. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om te lenen tegen soepele voorwaarden of zonder ingewikkeld aanvraagproces. De kans is groot dat jij ook voor jouw bedrijf een aantrekkelijke lening kunt afsluiten, zonder papierwerk of gedoe. Lees hieronder alles over de nieuwste manier om zakelijk te financieren!

Online zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan

Bij de bank is het van groot belang dat jij jouw jaarcijfers, ondernemingsplan, doelstellingen en verslagen op tafel kunt leggen. Dit betekent niet alleen veel werk, maar ook dat jij in sommige gevallen afgewezen zult worden voor een lening, omdat de banken momenteel geen risico’s willen nemen en dus weinig kredieten verstrekken, zelfs als het gaat om kleine bedragen. Indien het voor jou als ondernemer noodzakelijk is om een kleine investering te financieren, kan het daarom interessant zijn om de online mogelijkheden te bekijken. De laatste jaren zijn er namelijk steeds meer kredieten bijgekomen waarbij kredietcontroles en jaarcijfers een minder grote rol spelen. Het kan dus ook zijn dat er voor jou een makkelijkere methode is om zakelijk krediet bij te lenen!

Voorwaarden bij zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan

Wat betekent dit nu precies voor jou als ondernemer, om zakelijk krediet af te sluiten bij online kredietverstrekkers? Allereerst betekent het dat veel ingewikkelde voorwaarden en aanvraagprocedures uit beeld blijven, wat het mogelijk maakt om snel en moeiteloos een lening aan te vragen. Dit betekent natuurlijk niet dat er geen rekening wordt gehouden met de veiligheid van de leningen. De wettelijke voorwaarden zijn bij deze leningen in ieder geval altijd van toepassing en het is dus ook van belang dat jij deze goed naleest. Daarnaast kunnen er eventueel aanvullende voorwaarden gehanteerd, maar die worden minimaal ingezet, omdat het om kleine leningen gaat en de aanbieders bovendien hun leningen voor iedereen toegankelijk willen houden. Het is uiteraard van belang dat jij altijd goed de voorwaarden doorneemt voor jij overgaat tot het afsluiten van een lening via internet, zodat je geen onnodige risico’s neemt of in een later stadium voor geldproblemen komt te staan.

Hoeveel kan ik zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan?

Het is al meerdere malen genoemd, maar bij online krediet is het belangrijk om te beseffen dat je zakelijk alleen kleine bedragen kunt lenen. Om hoeveel geld het precies gaat, verschilt per kredietverstrekker. Over het algemeen gaat het om leningen tot maximaal 1000 euro. Je kunt daarbij helemaal zelf bepalen hoeveel je leent voor je bedrijf. Of het nu gaat om een investering van 150 euro, 300 euro of 1000 euro.

Andere mogelijkheden voor zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan

Indien jij niet in aanmerking komt voor een lening bij de bank, maar een online krediet niet voldoet, zijn er nog andere mogelijkheden om te bekijken. Je kunt namelijk ook zakelijke financiering aanvragen via de overheid, dit wordt dan een microlening genoemd, of door een crowdfundingscampagne op te zetten via een online crowdfundingsplatform. Het zal daarbij altijd belangrijk blijven dat jij goed de voorwaarden doorneemt en afweegt wat voor jouw bedrijf de best passende financiering is. Zo kun je altijd zakelijk geld lenen zonder ondernemingsplan!