Zakelijk krediet ondanks BKR

Ben jij als ondernemer op zoek naar een effectieve lening om snel aan geld te komen, maar sta jij genoteerd bij het BKR? Vaak kun je zakelijk krediet ondanks BKR afsluiten.

Als ondernemer is zakelijk krediet ondanks BKR belangrijk

Het investeren in je onderneming is van essentieel belang als je een succesvol ondernemer wilt zijn. Met een investering geef je je onderneming namelijk de mogelijkheid om meer omzet, en zo dus meer winst, en meer groei te creëren. Maar krediet voor een investering is niet altijd aanwezig, zeker wanneer jij een beginnend ondernemer bent. In zo’n geval kan het afsluiten van een lening aantrekkelijk zijn. Echter zijn er meerdere soorten van zakelijk krediet en zul jij vanwege de bomen het bos waarschijnlijk niet meer zien. Twee van de meest gebruikelijke vormen van krediet zijn een zakelijke lening bij de bank en microkrediet bij de overheid.

Bij de bank of bij de overheid zakelijk krediet ondanks BKR?

De bank en de overheid zijn instanties die vaak zakelijk krediet verstrekken aan ondernemers. De grootte van de leningen en de looptijd verschilt per geval en om tot een overeenstemming te komen zal er altijd sprake zijn van een persoonlijk gesprek. De voorwaarden worden dan besproken en er zullen papieren doorgewerkt moeten worden, zoals onder andere jaarcijfers. Voor beginnende ondernemers is het daardoor vaak ook lastiger om krediet te krijgen op deze manier, zeker bij de bank. De overheid verstrekt alleen microkrediet indien een initiatief heel beloftevol lijkt te zijn. Dit is een subjectieve beslissing en voor lang niet iedereen is het mogelijk om op deze manier aan krediet te komen. Kleine dingen kunnen tegen je werken, omdat er veel vraag is naar deze leningen.

Op internet zakelijk krediet ondanks BKR is vrijwel altijd mogelijk!

Indien jij niet in aanmerking komt voor een lening bij de bank of de overheid en toch geld nodig hebt voor jouw onderneming, of wanneer jij gewoon enkel een klein bedrag wilt lenen zonder gedoe, dan is een lening op internet een goede uitkomst. Een lening op internet, ook wel minilening of flitslening genoemd, is ervoor bedoeld om te zorgen dat mensen, zowel particulieren als ondernemers, snel aan geld kunnen komen zonder gedoe. Aan deze leningen zitten veel minder voorwaarden verbonden dan aan de leningen bij de bank en ook een BKR toetsing blijft bijvoorbeeld achterwege. Zo is het ondanks een BKR registratie toch mogelijk om als ondernemer aan geld te komen bij deze lening aanbieders op internet. Een toegankelijke lening voor iedere ondernemer dus!

Direct zakelijk krediet ondanks BKR afsluiten zonder moeite

Een ander groot voordeel van deze leningen op internet is dat ze gemakkelijk af te sluiten zijn via internet. Je hoeft voor het afsluiten van deze leningen niet meer op gesprek te komen, maar kunt met enkele muisklikken al aan ondernemerskrediet komen. Jij hoeft bij een online aanvraag enkel een geschikte aanbieder te kiezen op internet, de formulieren in te vullen en te wachten op bevestiging van de lening aanbieder per sms. Afspraken en wachttijden blijven daarbij dus achterwege. Ook hoef jij verder geen papieren mee te sturen, waardoor het ook zonder de juiste papieren mogelijk is om te lenen. Dat maakt deze leningen de meest makkelijke vorm van krediet die jij kunt afsluiten als ondernemer!

Welke vorm van krediet interessant is voor jouw onderneming hangt dus van verschillende factoren af. Jij als ondernemer kunt zelf beslissen welke vorm van krediet jij denkt dat het beste past bij jouw bedrijf, zodat jij gerust kunt investeren.