Zakelijk krediet zonder BKR

Een zakelijk krediet zonder BKR is op meer manieren te regelen dan je denkt. Vaak kun je BKR toetsingen en papieren gewoon omzeilen!

Zakelijk krediet zonder BKR

Indien jij als ondernemer geld wilt lenen om in je bedrijf te investeren, is het niet per se nodig om dit via de bank te regelen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor het lenen van geld via particuliere kredietverstrekkers of voor het opzetten van een crowdfundingsactie. Maar wat is de meest geschikte optie, welke vormen van krediet zijn betrouwbaar, waar moet je rekening mee houden en hoeveel geld kun je lenen? In dit artikel geven we antwoord op enkele van deze vragen door de mogelijkheden te bespreken om te lenen voor ondernemers. Hierbij ligt de focus op de particuliere leningen op internet.

Zakelijk krediet zonder BKR wordt steeds populairder

De afgelopen jaren zien we een stijgende trend wat betreft het afsluiten van zakelijk krediet via internet. Banken hebben namelijk de eisen afgelopen jaren tijdens de kredietcrisis aanzienlijk aangescherpt, waardoor er veel vraag is naar toegankelijke leningen. Indien het gaat om kleine bedragen, worden er mogelijkheden geboden door particuliere kredietverstrekkers die online leningen aanbieden tegen gunstige voorwaarden. Voor ondernemers kan dit dus een uitkomst bieden om snel een klein bedrag te lenen voor een bepaalde investering bijvoorbeeld. Bovendien zijn afspraken en dergelijke niet nodig, zodat jij snel het geld op je rekening kunt ontvangen en lastige voorwaarden omzeilt.

Voorwaarden zakelijk krediet zonder BKR

Wat de precieze voorwaarden zijn voor particuliere leningen via internet, is natuurlijk afhankelijk van de gekozen aanbieder. Echter zijn er veel aanbieders te vinden met milde voorwaarden, waar een BKR check of papierwerk bijvoorbeeld niet nodig is. Over het algemeen geldt dus dat online krediet relatief makkelijk af te sluiten is. Wel moet, net zoals bij iedere andere vorm van krediet, altijd worden voldaan aan de wettelijke eisen omtrent krediet. Lenen onder de 21 jaar of zonder inkomsten is daardoor niet mogelijk. Als ondernemer een klein bedrag lenen ondanks een BKR registratie daarentegen vaak wel. Informeer altijd over deze zaken voor jij een lening afsluit en vergelijk verschillende aanbieders om de juiste lening in jouw persoonlijke situatie te vinden.

Snel klein bedrag lenen dankzij zakelijk krediet zonder BKR

Deze online leningen werken alleen indien een klein bedrag lenen in jouw geval voldoende is. Het gaat dus met name om starters of kleine investeringen. Hoeveel geld kun jij gemiddeld lenen met deze zakelijke kredieten op internet? Het verschilt per aanbieder en de voorwaarden die zij hanteren, maar je kunt ervan uitgaan dat het maximaal te lenen bedrag via deze soort leningen neerkomt op 1000 euro. Je kunt daarbij wel zelf de hoogte van de lening aangeven en hoeft je niet te verantwoorden of jaarcijfers te tonen over wat jij met het geleende geld wilt gaan doen. Het is dan ook om die reden dat veel particulieren ook kiezen voor een dergelijke lening, je hebt complete vrijheid.

Een zakelijk krediet zonder BKR hoeft dus niet moeilijk te zijn. Papieren en BKR checks kunnen omzeilt worden indien jij als ondernemer snel een klein bedrag wilt lenen!