Zakelijk lenen met negatieve BKR

Hoe kun je het meest efficiënt zakelijk lenen met negatieve BKR? Dit is vaak minder lastig dan je denkt en kun je direct regelen!

Zakelijk lenen met negatieve BKR

Het afsluiten van zakelijk krediet via de bank brengt vaak veel moeilijkheden met zich mee in de vorm van kredietcontroles, papierwerk en verplichte afspraken. Indien jij graag snel en direct wilt lenen kun je daarom in sommige gevallen ook kiezen voor een alternatief krediet, zoals bijvoorbeeld de kredieten die je via internet kunt afsluiten. Deze onafhankelijke kredietverstrekkers hanteren namelijk vaak milde voorwaarden, zodat het bijlenen van geld minder moeilijk is.

Hoe werkt zakelijk lenen met negatieve BKR?

Wellicht vraag jij je af hoe het kan dat bij deze online leningen een negatieve BKR geen bezwaar is of dat jij geen papieren hoeft op te sturen. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat je bij deze kredietverstrekkers enkel kleine bedragen kunt lenen, waardoor de risico’s laag blijven. Strenge voorwaarden zijn dan niet nodig en bovendien houden deze kredietverstrekkers hun leningen ook het liefst zo toegankelijk mogelijk. Kredietcontroles blijven daarom vaak achterwege, papieren en belemmeringen zijn niet nodig. Zorg wel altijd dat bij welke lening jij ook kiest, je je altijd vooraf goed inleest over de voorwaarden en geen onnodige risico’s neemt!

Hoeveel geld kan ik zakelijk lenen met negatieve BKR?

Indien je kiest voor een lening bij onafhankelijke kredietverstrekkers moet je er rekening mee houden dat je enkel kleine bedragen kunt lenen. Gemiddeld genomen gaat het om leningen vanaf 50 tot maximaal 1000 euro, hoewel dit per kredietverstrekker kan variëren. Je hoeft de precieze hoogte van de lening niet te overleggen en ook de reden van lenen kun je vrij kiezen. Zo heb je veel vrijheid, of je nu 150 euro, 500 euro of 800 euro wilt lenen voor een investering.

Direct online zakelijk lenen met negatieve BKR

Dankzij deze online leningen is het mogelijk voor iedere online kredietverstrekker om direct een zakelijke lening naar wens af te sluiten. Gedoe en poespas blijven daarbij gewoon achterwege. Het is daardoor bijvoorbeeld al mogelijk om op ieder gewenst moment een online kredietverstrekker uit te kiezen en met behulp van het online aanvraag formulier gemakkelijk een zakelijke lening af te sluiten. Dit betekent dat jouw kredietaanvraag al in 5 minuten rond kan zijn en jij spoedig kunt investeren.

Alternatieven voor zakelijk lenen met negatieve BKR

Naast het afsluiten van online krediet als ondernemer, zijn er ook nog andere alternatieven om zakelijk geld te lenen. Denk bijvoorbeeld aan een microlening via de overheid tegen gunstige voorwaarden of het opzetten van een crowdfundingscampagne. Het is altijd van belang je goed in te lezen over of een bepaalde soort krediet voor jouw onderneming interessant is. Door je goed in te lezen over de voorwaarden en de eisen die een bepaalde kredietverstrekker stelt voorkom je onnodige risico’s en extra kosten.