Zakelijke Lening Met BKR

Ben je ondernemer en zoek je een zakelijke lening met BKR? Dat kan! Je kunt eenvoudig aan zakelijk krediet komen met BKR registraties in 2012 met deze gratis nuttige tips!

Een startende ondernemer die privé BKR registraties heeft kan lastig aan geld komen. Zakelijk krediet zonder jaarcijfers is lastig, maar niet onmogelijk. Dit geldt ook voor ondernemers die eerder in een faillissement betrokken zijn geweest. Er zijn wel degelijk realistische manieren om aan geld te komen voor je zakelijke doelen.

Zakelijke Lening Met BKR via microkrediet

Microkrediet kan handig zijn voor mensen die moeilijk aan zakelijk krediet kunnen komen bij de bank.

Microkrediet is overheidskrediet tot rond de 50.000 euro met een marktconform rentepercentage. Mensen die schulden hebben of in een faillissement zijn verwikkeld (geweest) worden niet direct afgewezen bij een microkrediet aanvraag.

Zakelijke Lening Met BKR via starterskrediet UWV

Starterskrediet is een vorm van zakelijk krediet bedoeld voor mensen die vanuit een WW een bedrijf willen opstarten. Als je ontslagen bent en daardoor in de WW bent terechtgekomen, dan biedt het UWV je de mogelijkheid aan om starterskrediet aan te vragen. Je kunt rond de 30.000 maximaal krijgen. Dit bedrag krijg je niet in 1x, maar verspreid over maximaal 2 jaar. Vanuit het UWV krijg je een coach die je ondersteunt. De aflossingsverplichting is flexibel: als je bedrijf geen zakelijk succes wordt, dan hoef je de lening ook niet terug te betalen.

Zakelijke Lening Met BKR via investeerders

Ben je een startende ondernemer met een innovatieve technologie, dan kun je via ‘investeringsland’ een poging wagen om aan zakelijk krediet te komen. Een investeerder zal waarschijnlijk geen BKR controle uitvoeren. Wel zal hij je financiële cijfers nauwlettend controleren en waarschijnlijk openbaar op te vragen info (je KVK registratie, je linkedin pagina, etc.) kritisch bekijken.

Hou er wel rekening mee dat investeerders in ruil voor een zakelijke lening wel een aandelenbelang in je bedrijf willen hebben.

Zakelijke Lening Met BKR: een online lening afsluiten

Er zijn websites waar je zonder BKR controle een lening kunt afsluiten. Bij de meeste heb je wel een soort van loonstrook nodig. Na goedkeuring wordt het geld zeer snel overgeboekt: binnen 10 minuten geld op je rekening claimt men. Als je echt dringend geld nodig hebt voor de zaak (tot 750 euro), dan is dit een alternatief.

Toch zijn er ook websites waar je zonder loonstrook geld kunt lenen. Daar biedt men een minilening zonder loonstrook aan. Deze wordt zeer snel uitgekeerd, namelijk binnen dezelfde dag nog. Bij deze lening kun je een voorschot aanvragen op een vordering. Dus stel dat je nog geld krijgt van de fiscus, dan kun je via deze websites een voorschot aanvragen. De vergoeding die men vraagt is wel aan de hoge kant: rond de 20%.

Zakelijke Lening Met BKR: conclusie

Ook met BKR registraties kun je als ondernemer aan geld komen. De overheid biedt enkele vormen van krediet aan. Daarnaast kun je zakelijk lenen van investeerders. Heb je echter dringend geld nodig, dan kun je een lening op internet aanvragen of zelfs een voorschot op je vorderingen.