Een lening zonder jaarcijfers te laten zien

Wil jij een lening zonder jaarcijfers te laten zien afsluiten? We zetten de mogelijkheden voor jou op een rij, zodat jij de beste bedrijfsfinanciering kunt regelen!

Als zelfstandig ondernemer wil jij het liefste een lening zonder jaarcijfers te laten zien

Een ondernemer, beginnend of niet, doet er altijd goed aan om in zijn onderneming te investeren. Dit bevordert de groei en zorgt ervoor dat jij jouw onderneming onderhoudt. Maar voor investeringen is geld nodig en de juiste financiële middelen zijn niet altijd binnen handbereik. Wat het nog lastiger maakt is dat jij vaak aan allerlei voorwaarden moet voldoen en op gesprek moet komen om een lening af te sluiten bij de bank. In veel gevallen loopt dit uit op teleurstelling. Maar krediet is in sommige gevallen essentieel. Dus hoe regel jij die financiering voor je bedrijf en is een lening zonder jaarcijfers te laten zien mogelijk?

Een lening op internet is een lening zonder jaarcijfers te laten zien

Het liefste wil jij een lening waar zo min mogelijk voorwaarden aan verbonden zijn, zodat jij zo snel mogelijk over geld kunt beschikken. Daarom kiezen veel mensen voor een bedrijfslening op internet. Online lening aanbieders zorgen er namelijk voor dat lenen altijd toegankelijk is en dat jij gemakkelijk op internet een leningaanvraag kunt doen. Bij dit soort leningen hoef jij vaak geen rekening te houden met allerlei papierwerk, zoals het laten zien van jaarcijfers. Ook krijg jij niet te maken met een BKR toetsing. Wel moet je bij deze leningen bedenken dat jij slechts kleine bedragen kunt lenen. Over het algemeen is een bedrag tot 1000 euro geen enkel probleem. Snel een bedrag lenen zonder al te veel voorwaarden is daardoor mogelijk. Jij kunt het geld vervolgens direct investeren!

Groter bedrag lenen met een lening zonder jaarcijfers te laten zien

Voor het lenen van een groter bedrag dan 1000 euro heb jij over het algemeen enkele opties: het lenen van geld bij de bank, het lenen van geld bij de overheid of het lenen van geld bij particulieren. Elk van deze opties heeft zijn voor- en zijn nadelen. Zo is lenen bij de bank vaak een lang proces met veel voorwaarden, maar kun jij op deze manier wel de grootste bedragen lenen voor op een langere termijn. Lenen bij particulieren is vaak wel mogelijk, maar nadeel van deze methode om aan geld te komen is dat jij niet weet met wie je in zee gaat. Dat maakt deze manier van lenen risicovol, jouw investeerder krijgt namelijk ook een deel van de zeggenschap binnen jouw bedrijf in handen. Dat kan wel eens verkeerd lopen. Een betere optie is misschien wel het afsluiten van microkrediet. Microkrediet is een vorm van krediet die door de overheid speciaal aan ondernemers wordt aangeboden. Door microkrediet af te sluiten kun jij gemakkelijk aan een groot bedrag komen tegen gunstige voorwaarden. Wel moet jij voldoen aan de eisen die gesteld worden en is de selectie soms streng. Jij zult bij deze methode van lenen altijd jaarcijfers moeten kunnen presenteren of een goed bedrijfsplan kunnen aanbieden. De beste initiatieven komen dan in aanmerking voor deze vorm van krediet.

Een lening zonder jaarcijfers te laten zien is zeer persoonlijk

De methode van lenen bepaal jij als ondernemer natuurlijk helemaal zelf. Welke vorm van krediet interessant is voor jouw onderneming hangt van de situatie af en jouw voorkeuren. Ook is de grootte van de investering een belangrijke factor. Het is van belang om diverse zaken in ogenschouw te nemen om zo de beste lening voor jouw situatie uit te kunnen kiezen. Houd ook altijd rekening met de rente en de aflossingstermijn en leen niet meer dan jij kunt terugbetalen. De groei die je verwacht moet genoeg omzet produceren om de lening op tijd weer terug te kunnen betalen. Voor een veilige manier van lenen is dit essentieel om van te voren te bedenken.

Een lening zonder jaarcijfers te laten zien is dus wel mogelijk, maar of deze vorm van lenen voor jou het meest geschikt is hangt af van de situatie. Ook lenen bij particulieren of microkrediet kunnen een oplossing zijn. Lees je vooral goed in voor jij kiest voor een bepaalde vorm van krediet!