Geen gedoe met jaarcijfers voor een zakelijke lening

Heb jij graag geen gedoe met jaarcijfers voor een zakelijke lening? Verschillende soorten krediet vragen om verschillende voorwaarden. Lees hier welke lening het beste bij jouw wensen aansluit!

Ik wil geen gedoe met jaarcijfers voor een zakelijke lening

Kun jij je helemaal vinden in de stelling hierboven en sluit jij het liefst snel zakelijk krediet af zonder gedoe? Dit is zeer begrijpelijk en veel mensen delen deze mening dan ook. Helaas denken instellingen als de bank daar vaak helaas anders over. In deze tijden van economische crisis zijn er veel zaken waarmee jij rekening moet houden als jij een lening wil afsluiten en de bank beperkt het verstrekken van leningen vaak tot een minimum. Om aan zakelijk krediet te komen bij de bank moet jij vaak rekening houden met allerlei voorwaarden, een BKR controle en jij zult jaarcijfers of jaarverslagen moeten laten zien. Als starter kan aan krediet komen vaak nog moeilijker zijn, aangezien het wel moet gaan om een compleet uitgewerkt bedrijfsplan en een beloftevol initiatief. Dit is niet altijd vooraf in te schatten, waardoor sommige ondernemers zonder krediet blijven zitten. Begrijpelijk dat veel mensen op zoek gaan naar een andere vorm van krediet, zoals bijvoorbeeld bij de overheid of op internet.

Microkrediet geen gedoe met jaarcijfers voor een zakelijke lening?

Microkrediet is een speciaal soort krediet dat de overheid aanbiedt voor ondernemers. Deze vorm van krediet is deels bedoeld om de bank te ontlasten en deels om de economie en het ondernemersklimaat te stimuleren. Door het gemakkelijker maken voor ondernemers om snel een groot geldbedrag te lenen voor een investering hopen ze dat meer mensen deze stap zetten. Op deze manier lenen is dus minder gedoe, maar wel zul jij nog papieren moeten laten zien, zoals een bedrijfsplan of jaarcijfers indien beschikbaar. Op basis hiervan wordt dan besloten of er genoeg toekomst in jouw idee zit. Houd er hierbij ook rekening mee dat er geen budget is om iedereen van een lening te voorzien. Afhankelijk van hoeveel geld er nodig is kunnen er op deze manier wel grotere bedragen beschikbaar worden gemaakt.

Een online lening betekent geen gedoe met jaarcijfers voor een zakelijke lening!

een andere mogelijkheid die het lenen van geld een stuk gemakkelijker maakt, is het afsluiten van een lening op internet. Online lening aanbieders zijn er om te voorzien aan een snelle geldbehoefte en verstrekken enkel leningen van kleine bedragen. Indien het dus om een kleine investering gaat bieden deze lening aanbieders op internet een goede uitkomst. Jij hoeft bij het afsluiten van deze zakelijke leningen geen rekening te houden met verplichte afspraken of stapels papierwerk. Jaarcijfers en bedrijfsplannen hoef jij namelijk niet te laten zien, jij kunt daardoor zonder gedoe direct online een lening aanvragen. Zo’n online lening aanvraag is vaak al binnen 5 minuten geregeld. Het enige dat jij hoeft te doen om als ondernemer aan een online lening te komen is het invullen van het aanvraagformulier op de website van de gekozen lening aanbieder. Je ontvangt dan vrijwel direct een bevestiging van je aanvraag en het geld wordt in veel gevallen nog dezelfde dag op je rekening bijgeschreven. Hoe snel je het geld ontvangt is wel afhankelijk van de voorwaarden van de gekozen aanbieder.

Gevaren bij geen gedoe met jaarcijfers voor een zakelijke lening

Naast bovenstaande opties voor ondernemers om aan geld te komen, wenden velen zich tot particulieren. Particuliere geldverstrekkers op internet investeren vaak durfkapitaal en zijn daarmee aantrekkelijk voor veel bedrijven. Echter moet hierbij wel worden opgemerkt dat dit niet zonder risico’s is. Het nadeel van particulieren is namelijk dat zij voor een deel zeggenschap krijgen over jouw onderneming. Dat kan soms verkeerd uitpakken, je weet immers van te voren niet met wie je in zee gaat. Dit is dus wel een gevaar waar je voor moet waken bij het zoeken naar zakelijk krediet.

Geen gedoe met jaarcijfers voor een zakelijke lening is dus wel degelijk mogelijk, maar er zijn wel zaken waarop jij bij deze aanbieders moet letten. Welke aanbieder voor jouw onderneming het meest geschikt is is uiteindelijk aan jou, wij presenteren je alleen de mogelijkheden!