Persoonlijke lening ZZP

Ben jij als ondernemer op zoek naar zakelijke financiering voor jouw bedrijf? Een persoonlijke lening ZZP is te realiseren op verschillende manieren. Een zakelijk krediet voor ondernemers kan net zijn wat jij nodig hebt voor je eigen onderneming. Vind nu via het internet de beste kredietverstrekkers! 

Persoonlijke lening ZZP: een lastige opgave

Normaal gesproken kun je vrij eenvoudig een lening aanvragen via het web. Als ZZP’er kun je nu ook een zakelijke lening aanvraag doen via het internet. Oorspronkelijk was de eerste geldschieter waarbij je terecht kon gewoon de bank, maar deze financiële instellingen zijn niet meer zo coulant met het verstrekken van kredieten. De economische crisis die nu sinds een aantal jaren zichtbaar is in Nederland, heeft dit alleen maar versterkt. Banken zijn namelijk erg voorzichtig met het nemen van risico’s, vanwege de financiële onrust die op dit moment woedt. Daarnaast is een belangrijk argument voor banken om voorbij te gaan aan de wensen van kleine ondernemers dat de kosten voor hen even hoog zijn om grote bedrijven van dienst te zijn als kleine ondernemingen. Het logische gevolg hiervan is dat er eerder een zakelijke lening aan een groot bedrijf wordt verstrekt en het de ZZP’er heel lastig gemaakt wordt om aan een zakelijk krediet te komen. Er bestaan echter wel andere mogelijkheden voor kleine ondernemers om een zakelijke financiering via het internet te verkrijgen. Je kunt zelfs een zakelijk krediet met BKR verkrijgen, waarbij je bijvoorbeeld 1000 euro zonder BKR lenen kunt.

Een persoonlijke lening ZZP

Een optie voor snel geld lenen voor ZZP’er is een persoonlijke lening online aanvragen. Een persoonlijke lening is een kredietvorm waarbij je het geld dat je leent in één keer krijgt uitbetaald en in vastgestelde termijnen moet terugbetalen. Ook de rente wordt van te voren vastgesteld en de looptijd van de lening is 10 jaar. Een persoonlijke lening ZZP is handig als je wil weten waar je aan toe bent en een vrij goed beeld hebt van hoeveel geld je nodig zal hebben.

Persoonlijke lening ZZP: doorlopend krediet

Een persoonlijke lening ZZP in de vorm van een doorlopend krediet is flexibeler. Hierbij krijg je niet in één keer het hele bedrag uitgekeerd, maar kun je opnemen waarvan jij denkt wat je daadwerkelijk nu moet gebruiken voor je onderneming. Als later blijkt dat je toch meer nodig hebt, kun je daar altijd op dat moment nog aanspraak op maken. Dit is handig als je niet direct precies weet hoeveel geld je nodig zult hebben. Het nadeel hiervan is echter dat de rente ook variabel is.

Advies bij een persoonlijke lening ZZP

Wat voor persoonlijke lening ZZP het handigst is voor jouw onderneming, weet jij alleen het best. Beide zakelijke kredieten hebben zo hun voordelen. Hoe snel jij die bedrijfsfinanciering binnen kunt krijgen hangt af van jouw persoonlijke omstandigheden. Het is ook slim om op het internet meerdere online kredietaanbieders te checken. Meestal hoor je redelijk snel of je in aanmerking komt voor de lening. Een persoonlijke lening ZZP via het internet maakt het mogelijk om ook jouw eenmansbedrijf tot een succes te maken!

Is een persoonlijke lening iets voor jou? Zoek dan nu een aanbieder die bij jou past!