Zakelijk geld lenen zonder bedrijfsplan

Hoe werkt zakelijk geld lenen zonder bedrijfsplan? Jaarcijfers zijn niet langer nodig om zakelijk geld bij te lenen!

Zakelijk geld lenen zonder bedrijfsplan

Indien jij ondernemer bent en graag zakelijk geld wilt lenen, voor het dekken van bepaalde kosten of het doen van een investering, kan het interessant zijn om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Hoewel de meeste mensen kiezen voor een lening bij de bank, is dit in veel situaties namelijk niet de meest interessante optie. Dit heeft met name te maken met strenge voorwaarden, controles en jaarcijfers. Bekijk dus ook eens de andere mogelijkheden voor zakelijk lenen!

Zakelijk geld lenen zonder bedrijfsplan met een microlening

Een mogelijkheid om geld te lenen als ondernemer is te bekijken of er mogelijkheden zijn om een microlening aan te vragen. Deze speciale kredieten worden door de overheid aangeboden en er gelden vaak zeer gunstige voorwaarden. Zo hoef je geen rekening te houden met jaarcijfers of ingewikkelde aanvraagprocedures. Wel moet je uiteraard je ideeën presenteren en heb je te maken met concurrentie van andere bedrijven. Mits je voor een lening in aanmerking komt kun je wel profiteren van een groter bedrag en gunstige voorwaarden.

Via internet zakelijk geld lenen zonder bedrijfsplan

Eén van de makkelijkste manieren om als ondernemer geld te lenen is door een online krediet af te sluiten. Let op, dit is alleen mogelijk voor kleine bedragen. Hoeveel je precies kunt lenen verschilt per kredietverstrekker, maar meestal gaat het om leningen tot maximaal 1000 euro. Indien een klein bedrag voor jou voldoende is, bijvoorbeeld voor een kleine investering of als starter, kun je de gewenste lening vandaag nog online afsluiten. De wettelijke voorwaarden zijn daarop uiteraard van toepassing, maar je krijgt veel minder te maken met aanvullende voorwaarden als kredietverstrekkers. Zo hoef je vaak geen jaarcijfers of papieren te laten zien wanneer je als ondernemer een online krediet wilt afsluiten, wat deze leningen populair maakt voor het doen van kleine investeringen.

Alternatief voor zakelijk geld lenen zonder bedrijfsplan

Indien jij zoekt naar een alternatief om geld te lenen, kun je ook kiezen voor het populaire crowdfunding. Dit houdt in dat je via een crowdfundingsplatform een inzameling doet voor geld om jou ideeën en bedrijfsplannen te financieren, eventueel in ruil voor een tegenprestatie. Op die manier kun jij jouw bedrijfsplannen financieren zonder restschuld en bovendien tegelijkertijd werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

Kortom, je bedrijf financieren kun je op verschillende manieren regelen. Welke leenmethode voor jou het beste werkt, hangt af van je bedrijfsvisie en de beschikbare middelen. Het belangrijkste bij deze leningen is dat je je goed laat informeren over de mogelijkheden en de voorwaarden!