Zakelijk krediet aanvragen met BKR

Ben jij een zelfstandig ondernemer en wil je een zakelijk krediet aanvragen met BKR codering op je naam? Ondanks BKR registratie een lening afsluiten kan! Wil je weten hoe je aan een bedrijfsfinanciering kunt komen met een BKR registratie? Lees snel verder voor de handige tips waarmee een zakelijk krediet aanvragen met BKR ook jou gaat lukken. Een zakelijke lening vind je bij de beste aanbieders online! 

Zakelijk krediet aanvragen met BKR is heel moeilijk

Als startende ondernemer of ondernemer van een kleinbedrijf is het verkrijgen van een zakelijke lening bij een bank sowieso een lastige opgave. De meeste banken negeren je aanvraag toch al omdat ze niet zo coulant meer zijn met de dienstverlening aan bedrijven, waar met name de kleinbedrijven de dupe van worden. Zakelijk geld lenen bij een bank kun je al helemaal vergeten als je ook nog eens een BKR registratie hebt of als startende ondernemer geen zakelijke jaarcijfers kunt laten zien. Een zakelijk krediet zonder jaarcijfers ligt niet zomaar voor het oprapen. Ook als je als ondernemer in het verleden al een faillissement hebt gehad is het aanvragen van een zakelijke lening met BKR moeilijk. Er zijn echter wel andere manieren waarop je zakelijke financiering kunt verkrijgen.

Zakelijk krediet aanvragen met BKR: optie 1

Een manier om zakelijk krediet aanvragen met BKR te realiseren is om de hulp van de overheid in te schakelen. De overheid beschikt over een aantal subsidiepotjes, waarvan een microkrediet er één is. Een microkrediet is een handige oplossing als een zakelijk krediet aanvragen met BKR een onmogelijke opgave wordt voor ondernemers. Dit is een krediet dat kan oplopen tot de 50.000 euro. Geld lenen met BKR is in dit geval niet altijd een probleem. ZZP’ers of ondernemers die schulden hebben gehad of al een faillissement op hun naam hebben staan, worden niet per direct afgewezen bij het aanvragen van een microkrediet. Het rentepercentage is daarnaast marktconform geregeld.

Zakelijk krediet aanvragen met BKR: optie 2

Een andere optie om een zakelijk krediet aanvragen met BKR mogelijk te maken is voor mensen die een starterskrediet willen om voor zichzelf te beginnen nadat ze zijn ontslagen. Mensen die vanuit een WW een onderneming willen opzetten kunnen geholpen worden door het UWV. Deze biedt je de mogelijkheid om aan opstartkapitaal te komen en een zakelijke lening te verkrijgen. Deze zakelijke financiering loopt op tot maximaal 30.000 euro en dit krijg je uitgekeerd over een tijdsbestek van maximaal 2 jaar. Daarnaast krijg je coaching die jou helpt bij het opstarten van een bedrijf. Als het bovendien toch geen succes wordt, hoef je de lening niet terug te betalen.

Zakelijk krediet aanvragen met BKR: optie 3

Een laatste mogelijkheid om een zakelijk krediet aanvragen met BKR realiseerbaar te maken is op zoek gaan naar investeerders die in jouw onderneming willen investeren. Als startend ondernemer heb je hier de meeste kans op succes wanneer je een ondernemer met innovatieve technologie bent. Een investeerder zal kritisch kijken naar de financiële cijfers, je ondernemingsplan en de te verwachten opdrachten, maar zal hoogstwaarschijnlijk geen BKR check doen. Als je een zakelijke lening van een investeerder kunt verkrijgen, krijg je er vaak ook nog kennis en connecties bij. Dus geen zorgen: een zakelijk krediet aanvragen met BKR is nog mogelijk.

Wil jij een zakelijk krediet aanvragen met BKR? Kies dan nu uit de beste kredietverstrekkers op het web!