Zonder cijfers of jaarverslag zakelijk krediet afsluiten

Over het algemeen zul jij aan veel eisen moeten voldoen voor jij zakelijk krediet kunt afsluiten. Maar nu is zonder cijfers of jaarverslag zakelijk krediet afsluiten mogelijk!

Zonder cijfers of jaarverslag zakelijk krediet afsluiten

Soms is het afsluiten van krediet voor een onderneming van groot belang. Het investeren in een bedrijf zorgt ervoor dat groei en vergroting van de omzet, en uiteindelijk de winst, mogelijk is. Krediet is dan vaak noodzakelijk, omdat niet iedereen over de financiële middelen beschikt om een investering te financieren. Aan geld komen voor investeringen kun je doen met zakelijk krediet. Dit kun jij op verschillende manieren regelen en in sommige gevallen zelfs zonder jaarcijfers of jaarverslag!

Zonder cijfers of jaarverslag zakelijk krediet afsluiten is mogelijk

Meestal wordt er gevraagd naar papieren wanneer jij een lening wilt afsluiten. Voor zakelijk krediet zijn meestal jaarcijfers verplicht, zodat het bedrijf dat leningen verstrekt kan inschatten hoeveel risico ze ongeveer lopen. Indien er geen jaarcijfers beschikbaar zijn, omdat jij een startend bedrijf bent, dan voldoet een bedrijfsplan ook. Een bedrijfsplan is een uitgebreid uittreksel van de financiële plannen die u met het bedrijf heeft en vooral waar het geïnvesteerde geld precies voor begroot is. Op die manier kan ook een accurate inschatting gemaakt worden. Daarnaast zijn er ook bedrijven die slechts kleine leningen verstrekken, zodat een jaarverslag of bedrijfsplan niet mogelijk is.

Zonder cijfers of jaarverslag zakelijk krediet afsluiten op internet

De bedrijven die krediet verstrekken zonder controles zijn veelal op internet te vinden. Zij verstrekken leningen van kleine bedragen en stellen hierbij weinig eisen. Aan geld komen voor een investering is op die manier zeer gemakkelijk. Een ander gemak aan deze leningen is dat jij deze zonder problemen op internet kunt afsluiten. Online een lening aanvraag doen betekent dat er geen papieren en afspraken bij komen kijken. Vaak ontvang jij op deze manier het geld vandaag al op je bankaccount!

Zonder cijfers of jaarverslag zakelijk krediet afsluiten of microkrediet

Een andere zeer gunstige optie wanneer jij naar kapitaal zoekt voor het investeren in jouw bedrijf is het aanvragen van microkrediet bij de overheid. Deze vorm van krediet is speciaal in het leven geroepen om het ondernemerschap te stimuleren en bedrijven te helpen groeien. Microkrediet kan oplopen tot zeer grote bedragen en de voorwaarden zijn vaak gunstig. Wel zal hier altijd sprake zijn van een controle van de cijfers, zodat dit iets meer tijd in beslag neemt.

In de overige gevallen kun jij terecht bij de bank. Let altijd goed op hoeveel geld jij investeert en hoe lang het zal duren voor jij de investering kunt terugverdienen. Op die manier is krediet nuttig en groeit je onderneming. Zonder cijfers of jaarverslag zakelijk krediet afsluiten is dus mogelijk, aan jou de keuze hoe je krediet regelt!